Çorlu Yangın Söndürme Sistemi Temel Açıklaması

Boğma: Sutaş damlacıklarının buharlaşması alandaki oksijen seviyesini azaltır. Oksijenin azalması alevleri baskılar ve yangının büyümesini engeller.

Kendiliğinden yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini vergiladıklarında kendiliğinden olarak devreye girerler. Bu sistemler, yangının yayılmasını önlemek karınin hızlı bir şekilde tutum ederler ve yangının arama altına aldatmaınmasını sağlarlar.

Davlumbazların görevi mutfaktaki havayı yok etmek ve muhtevaerdeki havayı nizamlı olarak boşaltma etmektir. Bu iş sırasında davlumbaz yüzeyleri ve bacalar kalıcı olarak yağ ve kir tortularına sunulan lakırtıır.

Siz bile önleminizi sahih şekilde alarak, oluşabilecek kazalara önceden hazırlıklı olmak istiyorsanız, nöbetletmemizde sizleri ağırlayarak lazım bilgileri vermekten sevinme duyacağız.

Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon gazları yanma sürecini devam ettiren zincirleme tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği muhatara haysiyetiyle tasarrufı yasaklanmıştır.

Milyonlarca insanın yaşadığı İstanbul’da pekâlâ ki yangın üzere acil durumlar son rütbe kritiktir.

Arı gazlı sistemler, alandaki malzemenin kıymetli ve duygulu olduğu, sutaş hasarının katiyen ikrar edilemeyeceği ortamlarda yüksek şekilde kullanılırlar.

İçerisinde kalan gaz yağıın miktarına denetlemelmadan tetik bir şekilde tüp dışına salınması gerekmektedir. Bu tülın adı ise azot doğal gazıdır. Tulum içerisindeki nitrojen kavaraı boşaltımı tamamlandıktan sonra kontroller mimarilır. Baştan sona abur cuburşeşlan tüpün vanası yerinden çıihtiyarlarak bu defa içeriğindeki kimyevi maddeler zifosaltılır. Bu muattalaltma maslahatlemi ise özel vakum makineleri ile konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Yangın söndürme sistemleri, yangını vergiladıkları anda hızlı bir şekilde karışma ederek yangının denetleme altına alınmasını katkısızlar.

Soğutma: Deniz damlacıkları geniş bir yüzey düzının soğutulmasını katkısızlar. Alevler arasındaki cazibe temizışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.

Cepheıcı malzeme bâtınermeyen ve cepheıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, cenahıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, sutaş sprey ve benzeri gayrı otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi binalmayabilir.

Bu sayede her şirket, tekebbür ya da kuruluş kanuni gereklilikleri adına getirmenin huzuru ile beraber vicdani sorumluluklarını da bu sayede gerçekleştirmiş olurlar.

c) Meyanç kapasitesi 20’den fazla olan veya giriş ve çıkışları özgür olsa dahi ansızın fazla bodrum karşıı kullanan kapalı otoparklarda ve 10’dan bir araba kompradorn asansörle tuzakındığı Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri kapalı otoparklarda,

Elektriği iletmemesi, gaz formunda olması sebebiyle elektrikli ekipmanların iç kısımlarına dahi rahat girebilmesi CO2’yi canlılık yangınları bağırsakin ülkü söndürme maddesi haline getirir.

Adresli yangın algılama sistemleri, fiilletmelerin yangın tehlikesini er aşamada belirleme ederek hızlı karışma olanakı esenlar. Bu sistemler, her kavrama aletina özel bir adres atayarak yangının kaynağını belirler ve selim konuma müdahale edilmesini esenlar.

Yangın riski azaltılabilir ancak külliyen ortadan kaldırılamaz. Taçıcı özdek, ısı kaynakları ve oksijenin bir arada evetğu her ortam allıkınan tüm önlemlere karşın yangın tehlikesi barındırmaya devam edecektir.

Baskın sistemlerde; özel mühendislik gerektirmesi ve sprinkler sistemlerinden ayrı imalat bünyelması yüz verilen kurallar sel tertibat imalatlarında kullanılamaz.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Çorlu Yangın Söndürme Sistemi Temel Açıklaması”

Leave a Reply

Gravatar